Nieuws

Tips voor nieuwe vloeren in huis

Op het moment dat je een nieuw huis hebt gekocht of je bent bezig met een verbouwing denk je na over wat er allemaal moet veranderen. De vloer is iets wat je dan als eerste gaat aanpakken. Maar waar kies je voor? Wij geven je graag wat voorbeelden van verschillende stijlen vloeren die je misschien helpen bij het maken van jouw keuze.

Laminaat

Laminaat blijft een erg populaire keuze. Dit omdat laminaat geschikt is voor elke ruimte. Je hebt dus de keuze om dit gelijk overal in je huis te laten leggen en dat is natuurlijk ontzettend gemakkelijk. Ook is laminaat erg sterk en makkelijk in onderhoud. Voor de echte huisvrouwen onder ons is dat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Vloeren die veel onderhoud nodig hebben vergen veel tijd en daarbij ook geld voor schoonmaakmiddelen. Als je veel haast hebt met de verbouwing van je huis, is het ook goed om te weten dat laminaat erg snel en eenvoudig te plaatsen is. Als je dus niet al te veel tijd wilt steken in de nieuwe vloer, is laminaat een goede aanrader. Ook heeft laminaat een levensechte look.

Pvc vloeren

Allereerst gaan we pvc vloeren eens behandelen. Dit is een soort vloer die vaak voorkomt. Veel mensen kiezen voor pvc vloeren, maar waarom? Het grootste voordeel hieraan is dat een pvc vloer erg lang mee gaat. Het is een hele sterke vloer, sterker dan bijvoorbeeld laminaat. Het zal dus erg lang duren voordat er beschadigingen ontstaan in je vloer. Ook is de vloer ontzettend handig omdat er weinig onderhoud aan nodig is. Dit komt omdat pvc vloeren een glad oppervlak hebben. Je zal je geen zorgen hoeven te maken om vocht, want de vloer kan daar heel goed tegen. Met stofzuigen en dweilen heb je je vloer zo weer schoon en dit hoef je dus ook niet achterlijk veel te herhalen per week. Waar je natuurlijk wel voor moet zorgen zijn de juiste reinigingsmiddelen, maar dat is het geval met elke vloer. Op laminaatparket.nl heb je een breed assortiment aan pvc vloeren. Dus als je nieuwsgierig bent en je wilt eens inspiratie op doen, bekijk dan zeker laminaatparket.nl even.

Inspiratie

Als je een keer voor iets anders wilt gaan, is het nooit een verkeerd idee om eens inspiratie op te doen. Dit kan in woonwinkels of op Pinterest. Denk aan een visgraat vloer. Dit soort dingen kan je beter in het echt bekijken omdat je dan een betere impressie kunt krijgen van hoe je het in je eigen huis zou vinden staan.

Geef een reactie