Nieuws

Onmisbare items voor in je tuin

Het hebben van een tuin is natuurlijk ontzettend fijn. In de zomer is het natuurlijk heerlijk, maar ook in de herfst en de winter kan je er wat van maken. Maar hoe zorg je ervoor dat het er gezellig uit komt te zien en dat je er met het lekkere weer optimaal van kunt genieten? Wij geven je graag wat tips!

Accessoires

We beginnen met accessoires, wat misschien een kleine bijdrage is in je tuin maar wel ontzettend veel kan doen met de sfeer. De meest gezellige tuinen vallen op door alle accessoires. Denk aan schilderijen, boeddha’s, schalen met kaarsjes en nootjes erop, ga zo maar door. Wat je ook vaak ziet is dat mensen bordjes uit verschillende landen sparen en dat aan het houten hek in de tuin ophangen. Dit brengt veel kleur en gezelligheid. Vaak is het zo dat mensen wel een persoonlijke smaak hebben in accessoires. De een houdt van hoe meer hoe beter, de ander wil het liefst eenheid houden en kiest voor een vast thema. Als je een overdekt gedeelte in je tuin hebt, kan je ervoor kiezen om dit gedeelte huizelijk aan te kleden. Denk aan een buitenkleed en een eettafel met eetstoelen.

Tuinset

Zonder een fatsoenlijke tuinset is je tuin natuurlijk niet compleet. Met de warme dagen is het natuurlijk een luxe om je eigen tuin te hebben en hier je dagen te spenderen. Met de juiste kussens word je tuinset ontzettend comfortabel. Het grote voordeel van een tuinset is dat het los van elkaar zit zodat je altijd nog de mogelijkheid hebt om je tuinset te verplaatsen. Nederland zal Nederland niet zijn als er geen onvoorspelbaar weer is en helaas geldt dit ook voor de zomer. Als het zonnetje opeens erg heftig begint te schijnen en je toch liever in de schaduw zit, kan je de hele set gewoon verplaatsen naar een schaduw hoek in je tuin. Als de zon lekker schijnt en het niet te veel van het goede is, is het wel zo lekker dat je goed in de zon kunt zitten. Zo kan je altijd de hef in eigen handen nemen.

Groen

Je kan een tuin geen tuin noemen als er geen mooie planten en bloemen in te vinden zijn. En hoe leuk is het als je zelf de keuze hebt welke planten en bloemen je in je tuin wilt hebben? Maak er lekker een dagje van en ga de Intratuin en de Bosrand af en kies uit wat jij mooi vindt.

Geef een reactie