Nieuws

Waarom zou je als bedrijf kiezen voor SAP Business One

Tegenwoordig is een goed ERP systeem onmisbaar voor je bedrijf. SAP Business One is een goed voorbeeld van een goede geïntegreerde softwareoplossing voor je bedrijf. Bij ieder bedrijf of het nou klein of groot is het belangrijk dat de operatie en logistiek efficiënt en soepel verloopt. Op deze manier draagt het bij een beter rendement en betere concurrentie positie. Cruciaal in dit proces is de automatisering, zowel voor je klanten als leveranciers. Een ERP, oftewel Enterprise Resource Planning, systeem is software die alle processen van productie tot verkoop, bedrijfsadministratie en logistiek in een softwarepakket verbindt en opslaat. Op deze manier hoef je alle gegevens maar eenmalig in te voeren en heb je altijd een actueel overzicht beschikbaar van de stand van zaken. SAP Business One is een goed voorbeeld van een systeem dat over de jaren populair is geworden en gebleven onder gebruikers in zowel het midden en kleinbedrijf. In 170 landen maken meer dan 60.000 klanten gebruik van SAP Business One. Door te kiezen voor SAP Business One kies je voor betrouwbaarheid, continuïteit, innovatie en stabiliteit voor je bedrijf.

Welke functies kan je vinden binnen de software van SAP Business One

SAP Business One is een voorbeeld van een ERP totaaloplossing voor je bedrijf. Het bevat alle essentiële bedrijfsfuncties. Voorbeelden hier van zijn de financiën, logistiek, planning, verkoop, productie en inkoop. Op Financieel gebiedt zorgt het dat deze effectief en volgende de geldende boekhoudprincipes wordt beheerd. Voor CRM zorgt het ervoor dat je makkelijk je verkoopkansen kan invoeren en monitoren via rapportages. Met project beheer kan je alle financiële en operationele projecten beheren en de hieraan gerelateerde transacties. Bij service kan je denken aan de ondersteuning van service activiteiten, contractbeheer, klant interactie en planning. Voor de verkoop heb je een flexibele verkoop ondersteuning gebaseerd op de aanwezige verkoopfuncties en documenten. Met betrekking tot de inkoop gebruik je het voor het bestellen van voorraden, artikelen en services en creëer je hiervoor een inkoopdocument. Met betrekking tot de voorraad volg je de magazijnvoorraad real time en kan je makkelijk serienummers, artikelen en bin locaties beheren. Voor de productie leg je makkelijk de resources vast, beheer je de capaciteit, stuklijsten en genereer je productieorders.

De nieuwe trend is digitalisering en daarin past een ERP software systeem

Niet alleen voor particulieren, maar ook bij bedrijven zie je dat digitalisering erg belangrijk is of aan het worden is. Steeds meer netwerken van aanbod en vraag zijn zelfsturend. Hierdoor is het belangrijk dat je makkelijk mee kan komen met je klanten en leveranciers. Hierdoor bereik je een hogere klanttevredenheid, bespaar je op kosten en ben je als bedrijf een stuk wendbaarder.

Geef een reactie